Studerende søges til Billet & Butik på Statens Naturhistoriske Museum

Vil du være en del af et museum i rivende udvikling? Er du serviceminded og vil du indgå i et team af engagerede kolleger, som byder museets gæster velkomne med et smil og yder en fantastisk kundeservice? Så er du måske vores nye kollega.

Vi søger løbende nye kollegaer. Ansættelsestart vil være den 15. marts 2024 eller efter aftale derefter.

Om arbejdsopgaverne
Som medarbejder i afdelingen Billet & Butik er du en vigtig del af gæstens oplevelse. Derfor forventes det at du efter en grundig introduktion til dagligdagen i butikkerne og produkterne vil kunne yde en fantastisk kundeservice. Du skal desuden kunne informere om museets udstillinger og aktiviteter og betjene alle museets gæster med et smil.

Du indgår i et stort team og du er derfor fleksibel i forhold til, at omgås mange forskellige kolleger, ligesom du er fleksibel i forhold til, at dine vagter skifter mellem vores tre nuværende butiks- og billetsalgssteder: på Øster Voldgade (det tidligere Geologiske Museum), Palmehuset (i Botanisk Have) og Botanisk Haves butik (ved Botanisk Haves indgang ved Nørreport).

Afdelingen ”Butik & Billet” indgår i museets Kommercielle enhed, som udvikler og leverer kommercielle produkter og oplevelser af høj kvalitet. Den Kommercielle enhed spiller en central rolle i forhold til at give museets gæster en enestående oplevelse, der desuden bidrager til den fortsatte vækst i museets kommercielle indtægter.

Vi forventer at 

  • du taler flydende  dansk og engelsk
  • du er stabil i fremmøde og kan arbejde i ferier og weekender

Ydermere vil følgende være en fordel:

  • erfaring fra butik eller andet servicejob, gerne i museumsbranchen
  • en god udstråling og pæn fremtoning
  • at du er serviceminded, handlekraftig og løsningsorienteret

Om os
Naturhistoriske museer har aldrig haft større betydning, end de har i dag. Vores planet er beboet af millioner af levende arter. Men i dag har en enkelt art magten til at ændre livet på Jorden fundamentalt. Skal vi finde løsninger på de store udfordringer verden står over for, kan det kun ske ved, at vi forandrer lokalt, samarbejder internationalt og deler den viden og de ressourcer, vi i fællesskab besidder.

Visionen for Statens Naturhistoriske Museum er at styrke forbindelsen mellem mennesker og natur. Vi vil inspirere, engagere og give alle mulighed for at nyde, forstå og passe på naturens mangfoldighed. I de kommende år bygger vi et nyt nationalt hovedmuseum for naturhistorie der forventes at åbne for publikum i 2026. Den nye museumsbygning får beliggenhed i Botanisk Have i hjertet af København og vil rumme state-of-the art laboratorier, enestående videnskabelige samlinger, nye udstillinger, samt faciliteter til undervisning. Det er vores ambition, i løbet af de næste år, at ændre opfattelsen og brugen af naturhistoriske museer og herigennem styrke forbindelsen mellem mennesker og natur.

Deadline for ansøgning er d. 25. februar 2024.

Løn og ansættelsesvilkår  

Du bliver ansat på Københavns Universitet.

Den ugentlige arbejdstid er i gennemsnit 10 timer.

Du vil blive ansat og aflønnet som studerende i henhold til Fællesoverenskomsten mellem Skatteministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det statslige Område (OAO-fællesoverenskomsten) samt Organisationsaftale for Kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK). Du vil blive indplaceret efter anciennitet. Minimumstimelønnen er kr. 132,68. 

Der vil være mulighed for både tidsbegrænset og tidsubegrænset ansættelse. Dog er det en forudsætning for ansættelse, at du er indskrevet og aktiv studerende ved en videregående uddannelsesinstitution. Ansættelsen kan maksimalt vare 6 år.

Din ansøgning
Er du interesseret i stillingen, beder vi dig sende en elektronisk ansøgning med bilag via Jobportalen (tryk på linket "SØG STILLINGEN" nederst i opslaget). Ansættelsessamtaler vil finde sted løbende.

Københavns Universitet/Statens Naturhistoriske Museum ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås hos Lise Mai Hjorth – hjorth@snm.ku.dk 

APPLY NOW

Part of the International Alliance of Research Universities (IARU), and among Europe’s top-ranking universities, the University of Copenhagen promotes research and teaching of the highest international standard. Rich in tradition and modern in outlook, the University gives students and staff the opportunity to cultivate their talent in an ambitious and informal environment. An effective organisation – with good working conditions and a collaborative work culture – creates the ideal framework for a successful academic career.

Info

Application deadline: 25-02-2024
Employment start: 15-03-2024
Department/Location: Statens Naturhistoriske Museum

Search all vacancies