Engageret, kvalitetsbevidst og brugerorienteret AC- fuldmægtige til uddannelsesområdet

Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet
Københavns Universitet

I Afdeling for Uddannelse og Studerende (AUS) understøtter vi studerende, fagmiljøer og fakultetsledelse med administration og udvikling af uddannelser. I de kommende år skal vi arbejde med udviklingsinitiativer omkring nye studieordninger, etablering af medicinuddannelsen i Køge og nye prøveformer, der sikrer korrekt anvendelse i forhold til eksamensbekendtgørelsen. Det kræver et stort forandringsarbejde i forhold til administrativ praksis og inddragelse af vores faglige miljøer.  

AUS søger to engagerede, analytiske profiler der udover administration også skal drive og styre en række nye tværgående initiativer. Vores kerneopgave er at levere en service i særklasse og det er vigtigt, at du kan sætte brugeren i centrum for de administrative ydelser. Vi løfter opgaver på tværs af sektioner og du skal have mod på at kaste dig over ukendte opgaver og kunne håndtere de omstillinger, som en politisk styret organisation medfører. Du skal have lyst til at arbejde i en kompleks organisation med et højt tempo. Vi forventer du har en relevant akademisk uddannelse på kandidatniveau. Stillingerne er på 37 timer om ugen med tiltrædelse pr. 1. juni 2024.

Det er vigtigt, at du er selvstændig og du går professionelt til opgaven. Du skal mestre at samarbejde og være en god kommunikatør skriftligt og mundtligt til mange målgrupper. Vi forventer, at du er løsningsorienteret, har et godt humør og du har lyst til at udvikle dig i et fællesskab og vil bidrage konstruktivt til, at vi kan håndtere hverdagens krav og udfordringer. 

Du skal arbejde med studieadministrative drifts- og udviklingsopgaver, som bl.a. omfatter at

 • Håndtere studerendes tilmeldinger og holdsætning på kurser.
 • Koordinering af lokalebooking og skemalægning af SUNDs uddannelser.
 • Koordinering og planlægning med eksterne samarbejdspartnere og undervisningssteder. 
 • Varetagelse af kommunikation med studerende og undervisere.
 • Arbejde med udviklingsinitiativer og samtænke dem med administrative processer. 
 • Arbejde med mindre projekter, analyser og skriftlige oplæg om udviklingsindsatser. 
 • Sikre rettidig og relevant kommunikation til interne og eksterne brugere i nye indsatser.

I din ansøgning vil vi gerne læse konkrete eksempler på hvordan

 • Du arbejder struktureret, er proaktiv og har blik for tidsstyring og prioritering.
 • Du er analytisk og har erfaring med effektivt at planlægge drifts- og udviklingsopgaver.
 • Du arbejder målrettet med brugerorienteret kommunikation og er præcis og velformuleret i skrift og tale, både på dansk og engelsk.
 • Du arbejder selvstændigt, følger systematisk op og kommer i mål med opgaverne.
 • Du er nysgerrig, løsningsorienteret og respektfuld
 • Du kan sætte dig selv i spil, i samarbejdet med forskellige målgrupper og forstå at navigere i den kontekst du arbejder i.
 • Du har erfaring med at arbejde i IT-systemer, og gerne med STADS og Syllabus.
 • Andre vil sige, at du bidrager til et godt arbejdsmiljø.

Vi tilbyder

 • En sektion med 24 kollegaer og en sektionsleder hvor vi vægter samarbejde, professionel udvikling og trivsel højt.
 • Teamwork, hvor vi øver os i at balancere selvstændig opgaveløsning med fælles opgaver.
 • Et udfordrende job i et spændende miljø, hvor kvaliteten af det udførte arbejde vægtes højt, og hvor vi sammen løser opgaver på tværs af afdelinger.
 • En bred kontaktflade til såvel interne som eksterne samarbejdspartnere.
 • Gode faglige og personlige udviklingsmuligheder.
 • En fleksibel arbejdsplads, der lægger vægt på faglighed og engagement i jobbet og at der er sammenhæng mellem arbejdsliv og familieliv.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomsten mellem Finansministeriet og AC om ansættelse af akademikere i staten. Der vil herudover være mulighed for forhandling af tillæg.

Send din ansøgning vedlagt CV og relevant dokumentation elektronisk via jobportalen på www.ku.dk/stillinger/tap/ under Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, så den er os i hænde senest den 16. april 2024. Vi afholder ansættelsessamtaler løbende. 

Spørgsmål om stillingen rettes til sektionsleder Jannie Winter Christensen, jlc@sund.ku.dk, tlf. 23 81 25 30. Du kan se mere om fakultetet på www.sund.ku.dk.

Københavns Universitet er Danmarks ældste universitet, grundlagt 1479, og hører med sine 37.000 studerende og 9.000 ansatte til de største i Norden og de højest rangerende i Europa. Universitetet består af seks fakulteter, som omfatter humaniora, jura, natur- og biovidenskab, samfundsvidenskab, sundhedsvidenskab og teologi.

APPLY NOW

Part of the International Alliance of Research Universities (IARU), and among Europe’s top-ranking universities, the University of Copenhagen promotes research and teaching of the highest international standard. Rich in tradition and modern in outlook, the University gives students and staff the opportunity to cultivate their talent in an ambitious and informal environment. An effective organisation – with good working conditions and a collaborative work culture – creates the ideal framework for a successful academic career.

Contact

Jannie Winter Christensen
E-mail: jlc@sund.ku.dk

Info

Application deadline: 16-04-2024
Employment start: 01-06-2024
Working hours: Full time
Department/Location: Afdeling for Uddannelse og Studerende

Search all vacancies