Administrative and research support staff positions – University of Copenhagen

Forward this page to a friend Resize Print Bookmark and Share

Job portal > Administrative and res...

Industritekniker

Niels Bohr Institutet søger en industritekniker til vort mekaniske værksted til understøttelse af vore forsknings aktiviteter.  
 
Hvem er vi:  
Niels Bohr Institutet er et internationalt velrenommeret forskningsinstitut ved Københavns Universitet med ca. 350 medarbejdere og en omsætning på 250 mio. kr. Instituttets videnskabelige medarbejdere forsker i fysik og uddanner bachelorer, kandidater og ph.d.’er i fx fysik, astronomi, geofysik, biofysik mm. Niels Bohr Institutet er en spændende og udfordrende arbejdsplads med en stærk, international ånd og stor gensidig respekt på tværs af fagskel. 
 
Arbejdet - ”Det man ikke kan købe”  
Du vil blive tilknyttet vort mekaniske værksted og indgå i et team med 10 dygtige kolleger heraf to lærlinge.  
Du kommer til at arbejde med mange typer af mekanisk bearbejdning dog med hoved vægt på bearbejdning af enkelt emner og mindre serier på vore  
CNC styrede maskiner. Vi råder over en nyere 5-akset simultan HAAS UMC-750 fræser, en 5-akset indekseret Fadal fræser, en HAAS Super MiniMill samt en HAAS CNC-drejebænk. Herud over har vi en del almindelige manuelle maskiner til drejning, fræsning, og skæring. 
Dine primære opgaver vil blive bearbejdning og fremstilling af emner hvorfor du skal have CNC erfaring og fokus på effektiv planlægning og udnyttelse af maskinerne. 
 
Værkstedets primære opgave er udvikling, fremstilling og vedligeholdelse af instrumentering i et meget bredt spektrum for vore eksperimentelle forskningsgrupper, grundforskningscentre samt undervisningen. Arbejdet foregår ofte i et tværfagligt samarbejde med vort elektronik værksted samt forskerne. Vi udvikler kort fortalt ”Det man ikke kan købe”.  
 
Opgaverne varierer meget i omfang f.eks. fra en mindre service opgave, hvor der blot skal bores et hul og laves et gevind, til langvarige udviklingsopgaver f.eks. inden for astronomisk instrumentering.  
Nogle gange kræves en hurtigt og fleksibel løsning til en engageret forsker der gerne hurtigt ”vil videre” med en ny ide og andre gange en meget grundig og veldokumenteret løsning der udfordrer hvad der kan lade sig gøre rent teknisk.  
 
Kvalifikationer 
En uddannelse som industritekniker eller lignende med indsigt i fremstilling, vedligeholdelse og problemløsning af mekaniske konstruktioner. 
Erfaringer med CNC-bearbejdning på Fadal maskiner, alm. drejning og fræsning samt brug af 3D design værktøjer som Inventor er nødvendigt.  
Værkstedet bruger EdgeCAM hvorfor erfaring med dette også er en fordel. 
Vi søger en fleksibel selvstændig person der er ”skarp” på CNC bearbejdning kan få noget fra hånden og besidder en bred teknisk flair og gode samarbejdsevner.  
Arbejdet kræver, at man ikke er bange for at bidrage med lidt af hvert, også uden for eget fagområde, når behovet opstår. Arbejdet foregår i et internationalt miljø, hvorfor du skal kunne kommunikere godt på engelsk.  
 
Vi tilbyder: 
- et spændende, ansvarsfuldt og udfordrende job 
- et interessant arbejdsmiljø  
- engagerede og gode kolleger 
- stor indflydelse på egen arbejdsdag og opgavernes prioritering  
- en fleksibel arbejdsplads. 
 
Løn og ansættelsesvilkår:  
Vi er en familievenlig arbejdsplads med flekstid og en 37 timers arbejdsuge inklusiv frokost pause med mulighed for forhandling af tillæg afhængig af kvalifikationer.   
Løn og ansættelse sker efter overenskomst med Finansministeriet.  
Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.  
 
Yderligere information:  
Stillingen er en del af Teknik og Support gruppen og du kan se mere om os her: http://www.workshops.nbi.ku.dk/technical_support/  
Vil du vide mere om Niels Bohr Institutet og vore forskergrupper, kan du finde det på: www.nbi.ku.dk. 
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte: 
 
Teamleder Dennis Wistisen, tlf: 2480 5217 el. 6171 1276 
 
Teknik og Support chef Claus B. Sørensen, tlf:  2875 0449  
 
Ansøgning skal sendes senest mandag den 18. december 2017 via hjemmesiden www.ku.dk/stillinger/tap (tryk på linket "Send ansøgning" nederst i opslaget).  
Tiltrædelse: Hurtigst muligt efter aftale. 
APPLY NOW

Part of the International Alliance of Research Universities (IARU), and among Europe’s top-ranking universities, the University of Copenhagen promotes research and teaching of the highest international standard. Rich in tradition and modern in outlook, the University gives students and staff the opportunity to cultivate their talent in an ambitious and informal environment. An effective organisation – with good working conditions and a collaborative work culture – creates the ideal framework for a successful academic career.

Info

Application deadline: 18-12-2017
Employment start: Start as soon as possible
Working hours: Full time
Department/Location: Niels Bohr Institutet

Search all vacancies