Administrative and research support staff positions – University of Copenhagen

Forward this page to a friend Resize Print Bookmark and Share

Job portal > Administrative and res...

SEKTIONSSEKRETÆR TIL SEKTIONERNE BIOKOMPLEKSITET OG KLIMA OG GEOFYSIK

Niels Bohr Institutet søger en sektionssekretær (fuldtid eller evt. deltid) til forskningssektionerne Biokompleksitet og Klima og Geofysik. Sektionerne ledes af professor Eigil Kaas (Klima og Geofysik) og lektor Joachim Mathiesen (Biokompleksitet). Tiltrædelse hurtigst muligt. Ansættelsen er en fastansættelse.  
 
Jobbet  
Du skal varetage de daglige administrative opgaver i sektionen, så sektionens videnskabelige personale i så høj grad som muligt kan fokusere på deres forskning, undervisning og formidling. Du bliver bindeled mellem universitetets administrative lag og sektionens medarbejdere.  
 
Dine opgaver omfatter:  
• Løbende korrespondance, dagsordener og referater  
• Kontakt til sektionens projektøkonom om budgetopfølgning og regnskabsaflæggelse for eksterne bevillinger  
• Lettere regnskabsopgaver i forbindelse med indkøb, rejser mv.  
• Kontakt til HR-teamet i forbindelse med rekruttering og personaleændringer  
• Koordinering og praktisk arbejde i forbindelse med møder, ansøgninger, rapporter, rejser osv.  
• Planlægge og afvikle arrangementer (sommerskoler, workshops, konferencer mv.)  
• Vedligeholde websider og annoncere begivenheder  
• Journalisere relevante dokumenter i Captia  
• Hjælpe gæster og nyansatte med de administrative og praktiske forhold i forbindelse med deres ankomst og ophold på instituttet,  herunder hjælp med visumansøgninger, arbejdstilladelser mv.  
• Bidrage til at bevare og forny det gode sociale og faglige miljø i sektionen  
• Mange forskelligartede ad hoc opgaver  
 
Du vil udføre dine opgaver i tæt samarbejde med instituttets og universitetets øvrige administrative stab, og du vil bidrage til at løbende at forbedre de administrative ydelser i tæt samarbejde med dine kolleger på instituttet. Du vil blive en del af sekretærgruppen, som består af koordinatorer og sekretærer fra Niels Bohr Institutets forskergrupper.  
 
Vi tilbyder dig  
• Et spændende og udfordrende miljø med forskelligartede opgaver  
• Et meget selvstændigt job, hvor du får ansvar for egne opgaver  
• En arbejdsplads i konstant udvikling  
 
Din profil  
Du har en relevant uddannelse for eksempel en HK baggrund. Du er udadvendt, serviceminded, initiativrig, har et godt humør, og du er robust, vedholdende og energisk. Du formulerer dig flydende skriftligt og mundtligt på både dansk og engelsk. Vi lægger vægt på, at du bidrager konstruktivt til et velfungerende samarbejde med forskerne og dine administrative kolleger, og at dine kommunikationsevner er i top.  
 
Du arbejder struktureret og selvstændig, du har gennemslagskraft, bevarer overblikket, tager ansvar og følger dine opgaver til dørs. Du har lyst til at give dig i kast med nye opgaver og til at være med til at udvikle jobindholdet, og du interesserer dig for din arbejdsplads og opsøger viden, så du kan arbejde effektivt og venligt.  
 
Du sætter dig hurtigt ind i nye systemer og processer, du arbejder hjemmevant i Office-pakken, og du har erfaring med journalisering og evt. webredigering.  
 
Hvem er vi  
Niels Bohr Institutet er et internationalt velrenommeret forskningsinstitut ved Københavns Universitet med ca. 400 medarbejdere og en årlig omsætning på 300 mio. kr. Instituttets videnskabelige medarbejdere forsker i fysik og uddanner bachelorer, kandidater og ph.d.er i fysik. Niels Bohr Institutet er en spændende arbejdsplads med en stærk, international ånd og stor gensidig respekt på tværs af fagskel. Vi kan tilbyde dig et afvekslende og udfordrende job og et godt fagligt og socialt arbejdsmiljø.  
 
Ansættelsesvilkår  
Vi er en familievenlig arbejdsplads med 37 timers arbejdsuge inklusive frokost og flekstid.  
Du ansættes efter relevant overenskomst indgået af Finansministeriet eller efter fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansatte Organisationer - Det Statslige Område (OAO-fællesoverenskomsten) og organisationsaftale for Kontorfunktionærer, Laboranter og It-medarbejdere (HK) i staten. Der vil være mulighed for forhandling af tillæg.  
 
Yderligere information  
Du kan læse mere om Niels Bohr Institutet på www.nbi.ku.dk. Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte administrationschef Anne Nordentoft, tlf. 35 32 53 93, sektionsleder Eigil Kaas, tlf. 26 14 93 02 eller sektionsleder Joachim Mathiesen, tlf. 35 32 52 14.  
 
Ansøgning  
Ansøgning sendes elektronisk via linket nederst på siden. Deadline for ansøgning er den 24. november 2017.  
 
Tiltrædelse tidligst muligt.  
 
Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.  
 
APPLY NOW

Part of the International Alliance of Research Universities (IARU), and among Europe’s top-ranking universities, the University of Copenhagen promotes research and teaching of the highest international standard. Rich in tradition and modern in outlook, the University gives students and staff the opportunity to cultivate their talent in an ambitious and informal environment. An effective organisation – with good working conditions and a collaborative work culture – creates the ideal framework for a successful academic career.

Info

Application deadline: 24-11-2017
Employment start: Start as soon as possible
Working hours: Full time
Department/Location: Niels Bohr Instituet

Search all vacancies