Administrative and research support staff positions – University of Copenhagen

Forward this page to a friend Resize Print Bookmark and Share

Job portal > Administrative and res...

Projektøkonom Til Forvaltning Af Eksterne Forskningsmidler På Niels Bohr Institutet (barselsvikariat)

Niels Bohr Institutet søger en erfaren og selvstændig projektøkonom, der professionelt kan være med til at forvalte vores eksternt finansierede forskningsprojekter. Vi tilbyder et fagligt udfordrende job i et spændende miljø på en arbejdsplads i konstant udvikling. Stillingen er et barselsvikariat på 12 måneder med start 1.2.18 eller 1.3.18.  
 
Jobbet som projektøkonom  
Dit job bliver at understøtte vores forskere i at varetage deres økonomiske ansvar i forbindelse med eksternt og internt finansierede projekter. Vi arbejder blandt andet med bevillinger fra de statslige forskningsråd, EU, Grundforskningsfonden, Innovationsfonden og private virksomheder.  
 
Din primære opgave bliver budgetlægning, budgetopfølgning og regnskabsaflæggelse på eksternt og internt finansierede forskningsprojekter i samarbejde med bevillingshaveren.  
 
Du vil i mindre omfang blive involveret i tværgående opgaver for hele instituttet, hvilket blandt andet omfatter analyser og deltagelse i mindre udviklingsopgaver.  
 
Du vil blive en del af projektøkonomiteamet, der består af 8 m/k, og som under ledelse af en teamleder i fællesskab planlægger opgaveløsningen og udviklingen af gruppens arbejdsområde. Du skal være en aktiv del af teamet, og du har medansvar for, at det samlede team er velfungerende.  
 
Profil  
Du har en relevant uddannelse inden for økonomi og administration og gerne solid erfaring med administration af eksternt finansierede projekter eller tilsvarende kvalifikationer. Du har flair for tal, du har gode analytiske evner, og du arbejder proaktivt. Du har blik for effektiv opgaveløsning, og du arbejder struktureret og selvstændigt. Du har gennemslagskraft, bevarer overblikket, tager ansvar og følger dine opgaver til dørs.  
 
Vi lægger stor vægt på, at du bidrager konstruktivt til et velfungerende samarbejde med dine administrative kolleger og med det videnskabelige personale, og at dine samarbejdsevner og formidlingsevner er i top, samt at du har lyst til at være en aktiv del af instituttet. Du kan begå dig arbejdsmæssigt, skriftligt og mundtligt på både dansk og engelsk, og du arbejder hjemmevant i Office-pakken, særligt som avanceret bruger af Excel.
 
Universitetet anvender Navision Stat som styringssystem og Workzone som journalsystem, og det vil derfor være en fordel, hvis du har kendskab til disse systemer, men for os er det vigtigste, at du er omstillingsparat og hurtigt kan sætte dig ind i nye systemer og processer.  
 
Hvem er vi  
Niels Bohr Institutet er et internationalt velrenommeret forskningsinstitut ved Københavns Universitet med ca. 425 årsværk og en omsætning på 330 mio. kr. Instituttets videnskabelige medarbejdere forsker i fysik og uddanner bachelorer, kandidater og ph.d.er i fysik og nanoscience. Niels Bohr Institutet er en spændende arbejdsplads med en stærk, international ånd og stor gensidig respekt på tværs af fagskel. Vi kan tilbyde dig et afvekslende og udfordrende job og et godt fagligt og socialt arbejdsmiljø.  
 
Løn og ansættelsesvilkår  
Vi er en familievenlig arbejdsplads med flekstid og en 37 timers arbejdsuge inklusive frokost.  
 
Vi ønsker at ansætte den bedste person uanset uddannelsesbaggrund. Du ansættes enten som AC-fuldmægtig med rådighedstillæg efter overenskomst for Akademikere i staten eller som kontorfunktionær efter fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansatte Organisationer - Det Statslige Område (OAO-fællesoverenskomsten) og organisationsaftale for Kontorfunktionærer, Laboranter og It-medarbejdere (HK) i staten. HK'ere vil blive indplaceret i løngruppe 3.2. Der vil være mulighed for forhandling af tillæg.  
 
Yderligere information  
Du kan læse mere om Niels Bohr Institutet og vores forskergrupper på www.nbi.ku.dk. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Administrationschef Anne Nordentoft, tlf. 35325393 og e-mail nordentoft@nbi.ku.dk eller Projektøkonom Dorthe Mejlsted, tlf. 35331512, e-mail mejlsted@nbi.ku.dk. 
 
Ansøgning  
Send ansøgning bilagt cv samt relevant dokumentation for uddannelse elektronisk via Jobportalen (tryk på linket "SØG STILLINGEN" nederst i opslaget), senest torsdag den 30. november 2017. 
 
Vi holder førstesamtaler tirsdag d. 5. december og anden-samtaler onsdag den 6. december 2017.  
 
Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen. 
APPLY NOW

Part of the International Alliance of Research Universities (IARU), and among Europe’s top-ranking universities, the University of Copenhagen promotes research and teaching of the highest international standard. Rich in tradition and modern in outlook, the University gives students and staff the opportunity to cultivate their talent in an ambitious and informal environment. An effective organisation – with good working conditions and a collaborative work culture – creates the ideal framework for a successful academic career.

Info

Application deadline: 30-11-2017
Employment start: 01-02-2018
Working hours: Full time
Department/Location: Niels Bohr Institutet

Search all vacancies