All vacancies – University of Copenhagen

Forward this page to a friend Resize Print Bookmark and Share

Job portal > All vacancies

Ansvarlig for datagodkendelser til forskningsgruppe

Ansvarlig for datagodkendelser til forskningsgruppe

Som ansvarlig for datagodkendelser, bliver du ansat i forskningsgruppen Translational Disease Systems Biology (TDSB) på Novo Nordisk Foundation Center for Protein Research (CPR), Københavns Universitet.
Om CPR og TDSB

CPR har til formål at fremme forskning inden for humane proteiner af biomedicinsk relevans. Centret består af fire forskningsprogrammer (Protein Signaling, Disease Systems Biology, Proteomics og Protein Structure and Function), som sammen dækker over en bred vifte af kompetencer og ressourcer inden for proteinforskning. CPR rummer 150 forskere og supportmedarbejdere fordelt på mere end 25 forskellige nationaliteter. Centret har til huse på Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet i Panum bygningen.

Forskningsprogrammet Disease Systems Biology består af to forskningsgrupper, og dækker mange niveauer af systembiologi og medicin, herunder integration af molekylærdata og sundhedsdata, eksempelvis data fra laboratorier kombineret med tekst fra patientjournaler.

Forskningsgruppen for TDSB er ledet af Søren Brunak og fokuserer på at etablere sygdomsrelevant computerbaseret analyse på tværs af de generelle områder inden for bioinformatik, kemoinformatik og systembiologi.

Ansvarsområder og opgaver

Som ansvarlig for datagodkendelser, bliver du primært ansvarlig for at indhente de rette datagodkendelser (eksempelvis fra Datatilsynet, Etisk Komité og Styrelsen for Patientsikkerhed) samt håndtere dokumentation på det sundhedsdata, der allerede er tilladelser til. Du vil også være ansvarlig for at holde løbende overblik over de tilladelser, der allerede er, samt adgang til danske registre og andre datakilder, som forskerne i gruppen arbejder med. Derudover vil du modtage datasæt på vegne af forskerne i gruppen.

Forventet startdato: snarest muligt.

Kvalifikationer

Kandidaten skal have en kandidatgrad (eller tilsvarende). Derudover forventes kandidaten at have solid erfaring med eller kendskab til følgende:

  • Godkendelser fra Datatilsynet ol. for datasæt til forskning
  • Grundlæggende forståelse for procedurer inden for sundhedsforskning
  • Programmering (en fordel, men ikke krav)
  • Sundhedsdata fra registre og fra elektroniske patientjournaler
  • Data processing af store datasæt fra danske registre
  • Bioinformatik og statisk epidemiologi
  • Sygdomsbiologi

TDSB er i høj grad multi- og interdisciplinær og har mange forskellige typer samarbejdspartnere både nationalt og internationalt. Da kandidaten kommer til at være med inde over mange parallelle projekter, er det også vigtigt at have gode organisatoriske evner, da det er helt centralt at holde et godt overblik. Derfor er det en fordel at være god til at netværke. Yderligere vil det være en fordel at have en forskningsbaggrund inden for sundhedsvidenskab.

Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikere i Staten med mulighed for forhandling af kvalifikationstillæg.

Vi har flekstid, og den ugentlige arbejdstid er 37 timer.

Varighed: To år.

Ansøgning

Send din ansøgning, cv og relevante eksamenspapirer via vores ansøgningsformular på Jobportalen (klik på linket "søg stillingen" nederst i opslaget) 

Hvis du har spørgsmål til den opslåede stilling, er du velkommen til at kontakte: jobs@cpr.ku.dk
Ansøgningsfristen er den 26. marts 2017

Forudsætningerne for at varetage de enkelte jobfunktioner er det primære kriterium for udvælgelse af ansøgerne. Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.
Københavns Universitet er Danmarks ældste universitet, grundlagt 1479, og hører til blandt de største i Norden og de højest rangerende i Europa. Universitetet består af otte fakulteter, som omfatter biovidenskab, farmaceutisk videnskab, humaniora, jura, naturvidenskab, samfundsvidenskab, sundhedsvidenskab og teologi.

SØG STILLINGEN

Part of the International Alliance of Research Universities (IARU), and among Europe’s top-ranking universities, the University of Copenhagen promotes research and teaching of the highest international standard. Rich in tradition and modern in outlook, the University gives students and staff the opportunity to cultivate their talent in an ambitious and informal environment. An effective organisation – with good working conditions and a collaborative work culture – creates the ideal framework for a successful academic career.

Contact

Nanna Birch Andersen
E-mail: jobs@cpr.ku.dk

Info

Ansøgningsfrist: 26-03-2017
Ansættelsesform: Tidsbegrænset periode
Ansættelsesdato: 01-05-2017
Afdeling/Sted: Center for Protein Research

Søg i stillinger